Portalul tablouavocati.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Avocatilor, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Consiliul de Mediere este autoritatea care intocmeste, actualizeaza si publica Tabloul Avocatilor autorizati din Romania, pe propria pagina de internet cmediere.ro Afla mai multe despre Cookies?

Drept international

Patronatele si sindicatele din industria prelugratoare a carnii din Germania au incheiat un acord cu privire la salariul minim acordat muncitorilor.

 

Acesta va fi de 7,75 euro/ora incepand cu data de 1 iulie 2014 si va creste in trei etape pana va ajunge la8,75 euro/ora pana in decemrbie 2016.

 

In industria prelucratoare a carnii lucreaza aproximativ 80.000 de muncitori si a fost acuzata in repetate randuri de dumpping social, abuzand de libera circulatie a cetatenilor europeni, care nu dispuneau pana acum de un salariu minim, potrivit cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Un purtător de cuvânt al sindicatului pe ramură NGG a spus totuși că 'nu s-a semnat încă nimic' și a anunțat o conferință de presă ce va avea loc probabil marți, la Berlin.

Federația patronală BDA s-a arătat în schimb mulțumită de acord. 'Salutăm în mod expres acordul salarial', a spus unul din conducătorii săi, Reinhard Gohner.

 

sursa: contractuldemunca.ro