Portalul tablouavocati.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Avocatilor, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Consiliul de Mediere este autoritatea care intocmeste, actualizeaza si publica Tabloul Avocatilor autorizati din Romania, pe propria pagina de internet cmediere.ro Afla mai multe despre Cookies?

Evenimente AVOCATI

ANUNT

privind convocarea CONGRESUL AVOCATILOR pentru zilele de vineri, 28 martie si sambata, 29 martie 2014

 

In conformitate cu dispozitiile art. 63 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale art. 1 din Hotararea nr. 884/14 decembrie 2013 a Consiliului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, se convoaca Congresul Avocatilor pentru zilele de vineri, 28 martie si sambata, 29 martie 2014, cu incepere de la orele 9.00, in Municipiul Bucuresti, la Hotel Intercontinental – Sala Ronda, etaj 1 – Bd. Nicolae Balcescu nr. 4, Sector 1, Tel. (+4)021/310-2020, Fax: (+4)021/312-0885.

Tribunalul Bucuresti, Institutul de Psihologie Judiciara si Sanatatea Media Group au deosebita onoare de a va anunta ca pe data de 4 aprilie 2014, va avea loc evenimentul CSR "Necesitatea expertizei psihologice a copilului si familiei in procesul de stabilire a conditiilor exercitarii autoritatii parintesti", ce se va desfasura intre orele 09.00 - 18.00, in Sala de Consiliu a Tribunalului Bucuresti.

Marti, 3 decembrie 2013, ora 10:00, Cabinet Avocat Coltuc a lansat primul sistem video-cloud pentru avocati din Europa.

Cabinetul de avocat Coltuc este primul cabinet de avocatura din Romania care devine partener CISCO WEBEX, platforma ce pune la dispozitie evenimente online, webinare si experiente de e-learning.

Cabinetul de avocatura Coltuc ofera un sistem de videoconferinta care permite clientului sa initieze in mod gratuit si complet securizat un apel video prin intermediul caruia sa ceara toate informatiile de care are nevoie.

 

sursa: agerpres.ro

Euro Best Team va invita sa participati la Cursul de Pregatire pentru Admitere la Magistratura, organizat la Bucuresti, in perioada 07 decembrie 2013 - 27 aprilie 2014

Cursul de Pregatire pentru Admitere in Magistratura si INM ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri.  Cursul este 100% interactiv.

Cursul pentru Admitere la Magistratura acopera urmatoarele discipline de concurs: Dreptul Civil, Dreptul Penal, Procedura Civila, Procedura Penala, Rationament logic si Interviu.

Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.

 

Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la proba juridica, cat si la probele Rationament Logic si Interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.

 

Detalii: http://www.eurobestteam.ro/admitere-magistratura

sursa: eurobestteam.ro

 

Baroul Alba a dat publicității luni, 2 decembrie 2013, un anunț privind începerea activității de pregătire profesională a avocaților.

La cursuri sunt invitați, în principal, avocatii care nu au acumulat în anul 2013 un număr de 20 puncte, cu participarea voluntară a oricărui avocat.

Tema pregătirii profesionale este Codul de Procedură Civilă, respectiv “Sesizarea instanței de judecată” și “Judecata“, iar înscrierile se pot face la secretariatul baroului până la data de 9 decembrie 2013, ora 16:00, când se va achita și taxa de participare de 60 lei stabilita prin Hotărârea Adunării Generale a Baroului Alba din luna martie 2013.

 

sursa: baroul-alba.ro