Portalul tablouavocati.ro este o initiativa privata ce permite identificarea rapida a Avocatilor, in functie de locatie si criteriile dumneavostra. Consiliul de Mediere este autoritatea care intocmeste, actualizeaza si publica Tabloul Avocatilor autorizati din Romania, pe propria pagina de internet cmediere.ro Afla mai multe despre Cookies?

Pentru inregistrarea pe acest portal, Avocatii trebuie anterior sa fie inscrisi in tabloul Uniunii Nationale a Barourilor din RomaniaCererile persoanelor care nu sunt inscrise in tabloul UNBR, vor fi respinse.
Deoarece pe portalul tablouavocati.ro sunt inregistrati numai Avocatii care si-au exprimat acordul, facem precizarea ca lista completa a acestora se regaseste pe pagina de web a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - UNBR.
www.tablouavocati.ro este o initiativa privata, care are ca scop promovarea profesiei de Avocat, fara a beneficia de fonduri publice sau alocate de cate UNBR.
Inregistrarea pe portalul tablouavocati.ro se face cu respectarea prevederilor legale privind organizare si desfasurarea profesiei de Avocat, precum si in conformitate cu Regulile de publicitate ale Avocatilor.

Autentificare

Bun venit!

Bun venit in Comunitatea Profesiilor Liberale!

Beneficiaza de vizibilitate online, informatii si suport.

Alege PACHETUL care te defineste!

 

Facilitati oferite

Program "GAZDUIRE" - Mobilitate in activitate. Acces gratuit sau contra cost in Centrele de Consultanta. 

Program "DEZVOLTARE" - Evenimente, conferinte, seminarii organizate de Comunitatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat, cu acces gratuit sau discount-uri semnificative.

Program "PARTENER" - Multiple facilitati si discount-uri oferite de Partenerii Comunitatii Profesiilor Liberale.

Program "AFILIERE" - Orice recomandare este recompensata. 

Program "FIDELIZARE" - Discount acordat in functie de vechime.